Reisthema

Paradijselijke wildernis
Avontuur in de natuur !


Het ongerepte Brazilië heeft een veelheid aan ecosystemen, die zeker het bezoeken waard zijn.

In het Amazonegebied ligt de opmerkelijke Uakari Floating Lodge. Deze ongelooflijk goed beheerde eco-Lodge drijft op de rivier en biedt u een comfortabel verblijf midden in de natuur van de jungle.

In de deelstaat Goiás ligt het Nationaal Park van de Chapada dos Veadeiros met zijn enorme variëteit aan natuurwandelroutes en vogels.

In de waterrijke Pantanal in de deelstaat Mato Grosso do Sul kunt u vanuit de Araras Lodge weer een heel ander ecologisch avontuur beleven. U maakt hier kennis met een van Brazilië's minst toegankelijke natuurlijke habitats.

De machtige watervallen van Iguaçu zijn ook zeker een bezoek waard aan zowel de Argentijnse kant als de Braziliaanse kant.

Weer een andere eco-ervaring biedt het nationale park van de Chapada Diamantina in de deel­staat Bahia met zijn heldere meertjes, donderende watervallen, complexe grotsystemen, onder­grondse rivieren en een gevarieerde flora en fauna. U kunt hier verblijven bij de vriendelijke lokale bevolking in hun huisjes op het platteland en kamperen in de ongerepte wildernis.

Terug naar het overzicht