Reisthema

Romantisch ontspannen
Tijd voor elkaar !


Brazilië biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor een romantische vakantie of een huwelijksreis.

In het regenwoud van de Amazone kunt u verblijven op een lodge diep in de jungle en zich vanuit uw ‘schuilplaats’ laten onder­dompelen in de wildernis.

De deelstaat Ceará heeft schitterende stranden. Vanuit het idyllische Trairi, met zijn pittoreske zandstranden en zachte oce­aangolven, kunt u in een omgebouwde buggy over het strand en ‘off road’ naar Jericoacoara rijden, met zijn duinlagunes en tropische baaien.

Op het hemelse eiland Fernando de Noronha kunt u een cruise maken bij zons­ondergang en een buggytocht. Het strand van Baía do Sancho is in 2017 door TripAdvisor gekozen als het beste strand ter wereld.

Nabij de stad São Luiz do Paraitinga ligt een voormalig herenhuis en koffieboerderij. De koloniale charme en het ruige landschap geven u een echt gevoel van intieme afzondering. Op weg daar­naartoe kunt u een stop van één nacht maken in São Paulo, een van de meest trendy steden van Brazilië.

In het kustparadijs van Picinguaba kunt u verblijven in een van de beste boutique hotels aan de kust met een prachtig uitzicht op de oceaan en met uitstekende restaurants.

Terug naar het overzicht