Reisthema

Luxe en comfort
Pure verwenning !


Houdt u van luxe en comfort? Dan volgt hieronder een aantal geschikte bestemmin­gen voor uw rondreis.

Uiteraard is Rio de Janeiro een perfect start- of eindpunt van uw reis. Hier kunt u genie­ten van de modieuze stranden en majestu­euze bergen. Ook kunt u uitstapjes maken naar het Tijuca-bos, Jardim Botânico en de artistieke buurten. En wat dacht u van een helicoptervlucht en dineren in de betere eetgelegenheden van Rio?

De waterrijke Pantanal is de perfecte tegen­hanger van de stad. Hier kunt u verblijven in een van de beste eco-lodges van heel Brazilië en genieten van wandelingen door de wildernis, verrukkelijke zonsondergangen en de onderdom­peling in dit natuurlijke paradijs. In Foz do Iguaçu, op het drielandenpunt van Brazilië, Argentinië en Paraguay, kunt u de machtige Iguaçu-watervallen bezoeken aan zowel de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant én een unieke helikoptervlucht maken over dit natuurwonder.

De schilderachtige stranden Itacaré zijn een perfecte omgeving om te ontstpannen en tot rust te komen. De heerlijke zandstranden zijn omgeven door bossen en kristalhelder warm water. Dus, neem een cocktail, ga in een hangmat liggen en geniet van het niets doen. Een andere optie om de rondreis af te sluiten met ontspanning is in het afgezondere resort Ponta Dos Ganchos dichtbij Florianópolis.

Terug naar het overzicht