Pakketreis

Verborgen natuurschatten
Een bijzondere ontdekkingsreis !


Tijdens deze unieke rondreis maakt u kennis met een aantal unieke, maar nog onbekende, natuurgebieden in Brazilië. Het is moeilijk te geloven dat deze natuurwonderen zo weinig bekend zijn. Maar juist dat maakt een rondreis langs deze locaties des te persoonlijker en intie­mer.

Voordat u de wildernis in gaat, bezoekt u eerst enkele iconische plekken van Rio de Janeiro. Daarna reist u, met een tussenstop in Brasília, naar de Chapada dos Veadeiros in centraal Brazilië met zijn bijzondere rotsformaties en wa­tervallen. Het volgende hoogtepunt van de reis is de Uakari Floating Lodge midden in het regenwoud, waar u een van de meest meeslepende en complete natuurervaringen beleeft die in Brazilië mogelijk zijn.

Van het tropisch regenwoud gaat u vervolgens naar het afgelegen Nationaal Park van de Lençois Maranhenses, een uitgestrekte en verlaten wilder­nis van zandduinen en lagunes. Uw reis eindigt met een paar dagen ontspanning in de plaats Jericoacoara, die aan een van de meest pittoreske en lieflijke kusten van het land ligt.

Voor meer informatie kunt u de flyer downloaden.

Terug naar het overzicht