Pakketreis

Rondreis met roadtrip
Een reis vol contrasten !


Tijdens deze gevarieerde reis met een goed gevuld programma maakt u kennis met de vele en contrastrijke kan­ten van Brazilië.

Uw reis begint in Salvador da Bahia dat door zijn rijk koloniaal verleden wordt gezien als de culturele bakermat van de Afro-Braziliaanse bewegingen en de Braziliaanse passie voor dans en zelfexpressie. Het is de meest Afrikaanse stad buiten het Afrikaanse continent.

Vervolgens maakt u een road trip van negen dagen door de deelstaten Bahia, Sergipe, Alagoas, Pernambuco en Paraíba. Onderweg zijn er interessante stops en excursies. In het bin­nenland van Paraíba maakt u kennis met de extreme droogte van de Sertão en een aantal sociale projecten. Weer terug aan de kust bezoekt u de historische centra van Recife en Olinda met hun rijke geschiedenis.

Vervolgens vliegt u naar de rust in de natuur rond Foz do Iguaçu, waar u de machtige wa­tervallen bezoekt aan zowel de Braziliaanse kant als aan de Argentijnse kant.

De reis wordt afgesloten in het altijd bruisende Rio de Janeiro met tal van bezienswaardig­heden, de mondaine stranden van Copacabana en Ipanema en de monumentale bergen zoals de Suikerbrood­berg (Pão de Açucar) en de Corcovado­berg (met het beeld van Christus de Verlosser).

Voor meer informatie kunt u de flyer downloaden.

Terug naar het overzicht