Pakketreis

Carnaval in Rio
Met de winnaarsparade van de sambascholen !


Vanwege de positieve geluiden uit eerdere reizen organiseert Brazilië Op Maat wederom een elfdaagse Carna­valsreis met een zeer gevarieerd en goed gevuld programma.

Op de donderdag na Carnaval vertrekt u naar Rio de Janeiro, waar u kunt genieten van de spectaculaire winnaarsparade van de carnavalsoptocht van Rio. Uiteraard bezoekt u ook de Suikerbroodberg en de Corcovado met het Christusbeeld. Vanaf deze toppen heeft u prachtige uitzichten over de stad. Tijdens een boottocht door de Baai van Guanabara kunt u de skyline van Rio vanaf het water zien. Verder bezoekt u het historisch centrum van Rio.

Vervolgens verruilt u de hectiek van de stad voor de natuur in de omgeving van Foz do Iguaçu op het drielandenpunt van Brazilië, Argentinië en Paraguay. Hier bezoekt u de specta­culaire Iguaçu-waterval­len, die zich uitstrekken over een lengte van ruim drie kilometer. U bezoekt de watervallen van zowel de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant.

U sluit de reis af met een rust en ontspanning in Olinda. Op het programma staat wel nog een stads­wandeling door het adembenemende koloniale stadje Olinda.

Voor meer informatie kunt u de flyer downloaden.

Terug naar het overzicht