Nieuws

Carnaval in Rio de Janeiro

2017-09-06

Naar de Carnavalsoptocht in Rio de Janeiro gaan kijken, zonder Carnaval in Nederland te missen? Dat kan!

Vanwege de positieve geluiden uit eerdere reizen organiseert Brazilië Op Maat wederom een elfdaagse Carnavalsreis met een zeer gevarieerd en goed gevuld programma.

Op de donderdag na Carnaval vertrekt u naar Rio de Janeiro, waar u kunt genieten van de spectaculaire winnaarsparade van de carnavalsoptocht van Rio. Uiteraard bezoekt u ook de Suikerbroodberg en de Corcovado met het Christusbeeld. Vanaf deze toppen heeft u prachtige uitzichten over de stad. Tijdens een boottocht door de Baai van Guanabara kunt u de skyline van Rio vanaf het water zien. Verder bezoekt u het historisch centrum van Rio.

Vervolgens verruilt u de hectiek van de stad voor de natuur in de omgeving van Foz do Iguaçu op het drielandenpunt van Brazilië, Argentinië en Paraguay. Hier bezoekt u de spectaculaire Iguaçu-waterval­len, die zich uitstrekken over een lengte van ruim drie kilometer. U bezoekt de watervallen van zowel de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant.

U sluit de reis af met rust en ontspanning in de kustplaats Olinda (nabij Recife). Op het programma staat wel nog een stads­wandeling door het adembenemende koloniale stadje Olinda.

Prijs: v.a. € 1.165,- (exclusief vluchten).

U kunt hier de brochure downloaden met uitgebreide informatie over de reis.

Terug naar het overzicht